Date

syys 11 - 13 2020
Expired!

Time

16:00 - 16:00

Isosaari Orbiitilla

Hydromania on varannut pääkaupunkiseudun sukellusseurojen yhteisiin kinkereihin Isosaareen MS Orbiitin tukialukseksi. Viikonlopun hinta on Hydromanian jäsenille vaivaiset 190€ hlö sis. majoituksen pe–su, ruoat, paineilmatäytöt ja saunan Isosaaressa (myös aluksella on sauna). Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä, joten ilmoittaudu heti jos mielit mukaan!

Etusijalla ovat Hydromanian jäsenet, joille ilmoittautumisaika on 16.8. asti. Sen jälkeen ilmoittautuminen aukeaa myös muille, jos paikkoja on vielä jäljellä (ennen 17.8. voi ulkopuoliset ilmoittautua jonoon). Hinta seuran ulkopuolisille on 210€ hlö.

Reissun alustava suunnitelma:
Pe 11.9. lähtö Sompasaaresta klo 16.30, 1 dyykki, illallinen
La 12.9. 3 dyykkiä, aamupala, lounas ja illallinen
Su 13.9. 2 dyykkiä, aamupala ja lounas, paluu Sompasaareen n. klo 17
Sukelluskohteet valitaan sään mukaan, ensisijaisesti P2/P1 kohteita eli syvyydet n. 20m. Tavoitteena lauantaille 1 syvempi n. 30m dyykki.

Ruokailujen kanssa tarjolla mehua ja kahvia, aluksella hanoissa juotavaa vettä. Välipalana saatavana ainakin leipää, hedelmiä ym. Muut juomat ja mahd. namit, snäksit ym. kukin tuo itse. Mukaan tarvitset myös omat petivaatteet tai makuupussin (aluksella runkopatjat, peitot ja tyynyt) sekä pyyhkeen ja pesuaineet ym. henkilökohtaiset reissukamat.
Jokaisella tulee olla voimassaoleva sukellusvakuutus ja omat sukellusvälineet. Tarvittaessa seuran välineitä voi vuokrata mukaan edukkaasti (huolehdithan tämän etukäteen).

Huomioithan, että mikäli haluat sukeltaa pe niin tule täysillä lekoilla.

Tarkka aikataulu ja reissun ohjeet, lisätiedot, maksuohjeet jne. toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään syyskuun alussa.

HUOM! Mikäli reissu joudutaan perumaan järjestäjän toimesta (esim. Covid-19 toinen aalto), palautetaan mahd. maksusuoritukset osallistujille. Mikäli osallistuja peruu reissun omasta aloitteestaan, ei rahoja palauteta ja maksut peritään. Suosittelemme lämpimästi matkavakuutusta, joka korvaa tarvittaessa mahd. matkan peruutuksen.
Lisätietoja saa tarvittaessa viestinta@hydromania.org tai järjestäjiltä.

Nähdään siellä!

Ilmoittaudu

This form is disabled.


Isosaari Orbiitilla

The event is finished.

Tags

Organizer

Petri Heikkinen

More Info

Facebook