Sukellustoiminta Hydromaniassa on hyvin aktiivista. Seuraamme kuuluu kaiken tasoisia sukeltajia, vasta alkajista vaativiin tekniikkasukelluksiin tekeviä ja kaikkea siltä väliltä. Leirien lisäksi teemme paljon myös päiväretkiä lähikohteille, joissa kohteista riippuen voi treenata taitojaan tai saada uusia upeita vedenalaisia elämyksiä.

Taitojaan pääsee kehittämään myös Hydromanian järjestämillä kursseilla. Järjestämme vuosittain CMAS-koulutusjärjestön mukaisia sukelluskursseja jäsenistömme tarpeen mukaan. Sukelluskurssit etenevät portaittain. Peruskursseilla opitaan lajin perustaidot, jatkokurssit syventävät sukellustietoja ja -taitoja ja erilaisilla erikoiskursseilla perehdytään tekniikkasukelluksen tai vaikkapa vedenalaisen valokuvauksen maailmaan.

Teemme yhteistyötä monien seurojen ja kaupallisten toimijoiden kanssa, joten sukellusreissuja ja leirejä on tarjolla vuoden ympäri. Talven aikana ehdottomasti suosituimmat kohteet ovat Ojamon kaivos Lohjalla ja Kaatialan avolouhos Kuortaneella. Kesällä sukellamme paljon Itämeren hylkyjä, kirkasvetisiä kaivoksia ja järviä.